';

Oleh NOOR ASHREEN ISMAIL

WALAUPUN sudah berusia 87 tahun, mantan Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr. Mahathir Mohamad masih menjadi idola kebanyakan rakyat Malaysia. Jasa beliau selama 20 tahun mentadbir negara sentiasa dikenang oleh masyarakat.

Demi menghargai jasa Tun Mahathir yang merupakan salah seorang pelanggan setia butik mereka, Lord’s Tailor telah mengadakan sebuah majlis ulang tahun yang dihadiri oleh 200 tetamu VVIP dan selebriti di Hotel Le Meridien, KL Sentral, Kuala Lumpur pada 14 Disember lalu.

Selain itu, pihak Lord’s Tailor juga membuat kejutan kepada Tun Mahathir dengan membawakan aktor tersohor Bollywood, Datuk Shah Rukh Khan sebagai ‘hadiah’ kepada mantan Perdana Menteri Malaysia yang keempat itu.

Read the full article on Kosmo Online here >

Kuala Lumpur 13 Disember 2012 - Tun Dr. Mahathir Mohamd dan isteri Tun Siti Hasmah Mohamad Ali di hiburkan artis terkenal Bollywood Datuk Shah Rukh Khan sambil diperhatikan oleh Pengarah Lord's Tailor Robert Loh  pada sambutan hari ulang tahun Tun Dr. Mahathir yang dianjurkan oleh Lord's Tailor di Hotel Le Meridien, disini, hari ini. Gambar : Hafiz Johari / Pemberita : Azrin (Meja Am).
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in